Öğrencimiz Atlas HASER'den Matematik Olimpiyatlarında üst üste başarılar

06.04.2024 59

Okulumuz öğrencilerinden 5.sınıf öğrencisi Atlas HASER geçen yıl Güney Kore'de ülkemizi temsil ederek Altın Madalya kazandığıWorld Mathematics Invitanional(WMI-2023) yarışmasının ardından bu yıl da Türkiye aşamasında kendi sınıf kategorisinde Türkiye Birincisi oldu ve bu sene dünya finallerinin yapılacağı Malezya'ya davet edildi. Ayrıca öğrencimiz bu yıl yapılan İstanbul Bilim Olimpiyatları'nda 5. ve 6.sınıflar kategorisinde bronz madalya almaya hak kazanmıştır. Öğrencimize tebrik eder dünya finellerinde başarılar dileriz.

06-04-202406-04-202406-04-202406-04-2024